Főoldal | Rólunk | Tallózás | Lista | Keresés  
RÓLUNK
Egy kérdés élete:

1. Felteszel egy kérdést
Nyitsz egy kérdést a megfelelő kategóriában. A nyitott kérdés megjelenik a kategóriát választott felhasználóknak és fogadja a többiek által adott válaszokat.

2. Értékeled a kapott válaszokat
A beérkező válaszok közt lesznek különbségek. Neked kell eldöntened, hogy számodra mennyire volt értékes a kapott válasz. Ennek megfelelően értékeld a válaszokat.

3. Lezárod a kérdésedet
Amennyiben úgy találod, hogy megkaptad a választ kérdésedre, zárd le azt. Ettől fogva már nem lehet válaszolni és a legjobb válasz megkapja a kérdés megválaszolásáért járó bónuszpontokat.


A pontokról:

A pontok mutatják, hogy egy felhasználó mennyire aktív. Pontokhoz különböző módon juthatsz: válaszolsz egy kérdésre, értékelsz egy kapott választ vagy akár a válaszodat a legjobbnak választják.

Van valami amit nem tudsz pontosan? Van amit még nem mertél megkérdezni? Netán segítség kell a házifeladathoz, mert nem boldogulsz egyedül? Akkor ez a te lapod! A szolgáltatás mögött egy egyszerű gondolat rejlik:

Úgy gondoljuk, hogy mindannyian rendelkezünk mások számára értékes tudással.

A megfelelő információ megtalálásának és cseréjének azonban vannak tér- és időbeli akadályai. Itt lép be az Internet segítségül. Itt felteheted kérdésedet - a honlapot látogatók fogják megválaszolni azt! Kíváncsi vagy hogyan is működik ez:

Amikor létrehozol egy választott témájú kérdést, a leginkább megfelelő kategóriában, az automatikusan megjelenik a témakörben jártas emberek bejövő kérdései között. A megfelelő embereket a profiljukban megadott szakértelmi területek alapján keressük ki. A létrehozott téma megjelenik a legfrissebb kérdések listájában is, így azt minden látogató olvashatja. Innentől már csak a válaszokra kell várnod.


Minden felhasználónak egyetlen lehetősége van megválaszolni egy kérdést. A felhasználók értékelve van a többiek által, a kérdésekre adott válaszok alapján. Így szeretnénk garantálni, hogy a kapott válaszok pontosak és megbízhatóak legyenek. A beérkező válaszokat rangsorolva hamar kiszűrheted a jó, használható válaszokat, hozzászólásokat.


A kérdés lezárásakor az általad választott egyetlen válaszadó kapja a kérdésért járó bónuszt, valamint minden jól értékelt válasz javít az azt létrehozó falhasználó pontszámán és presztízsén.


Reméljük, hogy sok tudást és információt sikerül felhalmoznunk az évek során, hogy a későbbiekben akár a kérdések között böngészve, könnyen választ találhass. Szeretnénk, ha a honlap felhasználói között jó kapcsolat alakulna ki, ha sikerülne összehozni az egyes érdeklődési körökben aktív embereket. Ehhez azonban a Te hozzájárulásod is szükséges. Kérjük add tovább, amit tudsz, látogass gyakran vissza és válaszolj Te is másoknak!
 
 
Belépés
Add meg azonosítódat és jelszavadat:
Mehet
Még nem regisztráltad magad? Kattints ide!

2023.05.30 20:16
TAO felajánlás lovas egyesületnek
2016.12.28 12:40
TAO felajánlás valóban csak látvány csapatsportoknak - jégkorong, kézilabda,...

Húsfeldolgozás
2016.07.26 12:49
Milyen széles csíkokra vágva kell az oldalast a hentespultba tenni? Van-e err...

Idézetkereső
2011.11.09 11:27
„Az adó olyan befizetés, amely a társadalom működésének az ára. Nincs olyan i...

Pizza szósz
2006.11.14 11:04
Szükségem lenne egy igazán finom pizza szósz receptjére! Valami igazi olasz r...

Tojás
2006.11.08 00:45
Miért tojás alakú a tojás?